Naujienos

2018-11-06
Kviečiame į festivalį 
Kviečiame bendruomenių centrų ansamblius į tradicinį romantinės dainos festivalį. Renginį remia Socialinės apsaugos ministerija.
2018-11-03
Aleksoto bendruomenės centras pradėjo vykdyti projektą 
Aleksoto bendruomenės centras pradėjo vykdyti SADM finansuojamą
13427 eurų vertės projektą "Aleksoto bendruomenės veiklos plėtra" (2018 m. spalio 26 d. Nr. SRB-0578). Veiklų grafikas pateiktas svetainės renginių skyrelyje. Kviečiame dalyvauti Aleksoto bendruomenei skirtuose renginiuose.
2018-10-31
Aplankyti globos namų "Akacijų užuovėja" seneliai 
Baigiantis spalio mėnesiui, kuris Kaune paskelbtas senjorų mėnesiu, aleksotiškės moterys kartu su Aleksoto seniūne Liukrecija Navickiene aplankė senelių globos namuose „Akacijų užuovėja“ gyvenančius senjorus. Kiekvienam senjorui įteiktos mažos saldžios dovanėlės, palinkėta sveikatos ir gražių saulėtų dienų.
2018-10-31
Aleksoto mokytojų senjorų šventė 
Jau ketvirtą kartą į Aleksoto seniūniją buvo pakviesti Aleksoto mokyklose dirbę mokytojai.
Aleksoto bendruomenės centro ir Aleksoto seniūnijos organizuotame renginyje dalyvavo per 20 Aleksote dirbę mokytojai ir dvigubai daugiau buvusių mokinių.
Šventinį renginį pradėjusi Aleksoto seniūnė Liukrecija Navickienė pasveikino mokytojus ir svečius, o susitikimo pradžiai VDU Muzikos akademijos studentai vadovaujami profesorės Sabinos Martinaitytės ir pianistės profesorės Audronės Eitmanavičiūtės, padovanojo susirinkusiems dainų pynę.
Susitikime dalyvavo mokytojai iš buvusios 14 vid. mokyklos (dabar Prezidento Valdo Adamkaus gimnazija), 17 vid. mokyklos (dabar Kauno J. Dobkevičiaus progimnazija) ir Tirkiliškių lopšelio-darželio.
2018-09-28
VDU Botanikos sodo laimėjimas 
„Galima drąsiai sakyti, kad Parc Floral de Paris organizuojamas tarptautinis jurginų veislių konkursas yra vienas reikšmingiausių Europoje: kasmet čia dalyvauja svarbiausi selekcininkai iš Europos ir Amerikos, o išrinktos veislės netrunka išpopuliarėti visame pasaulyje, – įspūdžiais dalijasi ką tik iš Paryžiaus grįžęs ir net du prizus šiame konkurse su savo išveistu jurginu laimėjęs Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sodo Kolekcijų skyriaus vadovas dr. Arūnas Balsevičius.
2018-09-25
Bagažinių turgus 
Atidarome rudens sezoną: kviečiame į bagažinių turgų!
2018-09-20
Popiežiaus vizitas Kaune 
Mieli aleksotiškiai,

informaciją apie Popiežiaus vizitą galite rasti https://popieziausvizitas.lt bei Kauno savivaldybės svetainėje.
2018-09-18
Metų studentas 
Pasidžiaukime kartu: Aleksoto seniūnijos Narsiečių gyventojas, Vilniaus dailės akademijos architektūros katedros III kurso studentas Modestas Žukauskas, kuris kūrė Narsiečių parko projektą, laimėjo Kauno jaunimo apdovanojimuose 2018 metų Studento nominaciją!

23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple