Naujienos

2019-01-10
Aplankyti senelių namai 
Aleksoto bendruomenės centro moterų klubas kartu su Aleksoto seniūne sausio 10 d. aplankė senelių namus "Akacijų užuovėja" ir palinkėjo namų gyventojams kuo geresnės sveikatos.
2019-01-10
Pirmasis naujos ABC valdybos posėdis 
2019 sausio 10 d. naujoji ABC valdyba rinkosi į pirmąjį savo posėdį. Posėdyje dalyvavo ir Aleksoto seniūnė L.Navickienė. Diskutavome apie Aleksoto problemas, ypač apie Marvelės slėnio rekonstrukciją, aptarėme 2019 metų ABC veiklas. Patvirtinome ABC 2019 metų veiklos planą, kurį skelbiame mūsų svetainės ABC planų, ataskaitų skiltyje. Palinkėjome mūsų naujajai valdybos pirmininkei Steputei Račkauskienei neišsenkančios energijos vairuojant Aleksoto bendruomenės centro veiklas.
2019-01-08
Trys Karaliai atkeliavo 
Į Trijų Karalių šventę Kauno Rotušėje sausio šeštają tradiciškai rinkosi Kauno deputatų klubas. Nors ir retėja klubo gretos, bet entuziazmo ir išmonės jam netrūksta, ypač klubo Prezidentui Kęstučiui Ignatavičiui. Štai ir šiemet Kęstutis mus nusivedė į Rotušės bokštą, nuo kurio atsiveria puikūs senamiesčio vaizdai. O kokia šventė be Trijų Karalių. Juos atsivedė Aleksoto bendruomenės centro tautinės muzikos ansamblis "Svirbė", kuris ne tik šauniai koncertavo, bet ir sudarė galimybę klubo nariams pabendrauti su Prezidentu Antanu Smetona. Bus ką prisiminti.
2019-01-01
Sausio pirmoji Aleksote 
Sausio pirmąją būrelis Aleksoto bendruomenės centro aktyvo tradiciškai sugužėjo į Povilaičių sodybą, kur jų laukė svetingi šeimininkai ir gardi kopūstienė. Pasveikinome vieni kitus su Naujaisiais metais, palinkėjome ne tik sveikatos, bet ir kantrybės sunkioje, bet taip reikalingoje bendruomeninėje veikloje, aptarėme būsimus renginius. Smagu pabūti draugų būryje!
2018-12-29
Aleksoto bendruomenės centro baigiamoji konferencija 
Penktadienio vakarą Aleksoto bendruomenės centro aktyvas ir jo svečiai rinkosi į "Potiomkiną"(klubas buvusio mėsos kombinato katilinės erdvėse). Nutarėme linksmai ir nuotaikingai aptarti centro metų veiklos, ypač SADM finansuojamo projekto "Aleksoto bendruomenės veiklos plėtra", rezultatus. Lapkričio-gruodžio laikotarpiu Aleksote virte virė bendruomeninės veiklos: mokytojų senjorų pagerbimo šventė, derliaus šventė, ciklas "Tolima-artima Japonija", mažoji olimpiada, Kalėdų šventės vaikučiams ir kiti renginiai. Ačiū Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai už suteiktą galimybę vykdyti bendruomenių veiklos plėtros projektus, tik norėtųsi, kad finansavimas būtų skiriamas ne lapkričio mėn., o daug anksčiau.
2018-12-28
Dovana Aleksoto vaikučiams 
Aleksoto bendruomenės centras, vykdydamas SADM finansuojamą projektą "Aleksoto bendruomenės veiklos plėtra", pakvietė 200 Aleksoto vaikučių iš sunkiau besiverčiančių ar daugiavaikių šeimų į Kauno valst. lėlių teatrą, kuriame juos pasveikino Aleksoto seniūnė, LR Seimo narys Mindaugas Puidokas, Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkė Steputė Račkauskienė. Vaikai žiūrėjo lėlių spektaklį, susitiko su Kalėdų seneliu, gavo dovanėlių ir knygelių. Gerų Naujųjų metų, mieli Aleksoto vaikučiai!

Daugiau nuotraukų - foto galerijoje.
2018-12-21
Aleksoto bendruomenės centro Kalėdinis sveikinimas 
Mieli aleksotiškiai,

Linksmų Šv. Kalėdų ir Laimingų Naujųjų Metų!


Aleksoto bendruomenės centro valdyba
2018-12-20
Krepšinio 3x3 turnyras 
Aleksoto bendruomenės centrui vykdant projektą "Aleksoto bendruomenės veiklos plėtra" š.m. gruodžio 18 d. Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos sporto salėje vyko „Aleksoto jaunimo krepšinio komandų 3 x 3 turnyras“. Jame dalyvavo net šešios gimnazijos 8-9 klasių mokinių komandos. Po inirtingų kovų komandos pasiskirstė tokia tvarka: ČEMPIONAIS TAPO 9A klasės pirmoji komanda (Karolis Nėnius, Karolis Prakapavičius, Justas Gliaudys), II vieta atiteko 9B klasės pirmajai komandai (Deividas Valinskas,Tomas Dusevičius, Ronaldas Balžekas), III vietos laimėtoja tapo 9B klasės antroji komanda (Steponas Mikalauskas, Rokas Rutkauskas,Oskaras Užusienis).
Daugiau nuotraukų - foto galerijoje.
2018-12-16
Aleksoto bendruomenės centro ataskaitinė rinkiminė konferencija 
Gruodžio 14 d. Aleksoto seniūnijos salėje įvyko Aleksoto bendruomenės centro ataskaitinė rinkiminė konferencija. Konferencijos dalyvius pasveikino Aleksoto seniūnė Liukrecija Navickienė ir Pažaislio festivalio direktorė Giedrė Mikaitienė. Gausiai susirinkusiems Aleksoto bendruomenės centro nariams valdybos pirmininkė Birutė Valentienė ir valdybos narys Ramūnas Navickas pristatė 2016-2018 m. veiklos ir finansinę ataskaitą, kurios buvo patvirtintos vienbalsiai. O pasidžiaugti tikrai yra kuo: kasmet surengiama virš 70 renginių, bendruomenės centras yra plačiai žinomas kaip Kaune, taip ir Lietuvoje, dalyvauja nacionalinėse akcijose ir gražiai reprezentuoja Kauną ir jo bendruomenę.
2018-12-13
Aleksoto plėtros forumas 
Gruodžio 12 d. Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje įvyko Aleksoto plėtros forumas. Jame dalyvavo Kauno vicemeras A.Palionis, sk. vedėjai T.Metelionis ir N.Valatkevičius, kurie Aleksoto gyventojams papasakojo apie Aleksote vykdomus bei planuojamus vykdyti infrastruktūros projektus

20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple