Naujienos

2019-12-31
Sveikinimai vaikams 
Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkė Steputė Račkauskienė pakvietė Aleksoto seniūnę Liukreciją Navickienę aplankyti, o kartu ir pasveikinti Aleksoto seniūnijoje įsikūrusių vaikų globos namų, dienos centro "Meilės lašelis" bei šeimynos S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje vaikučius su artėjančiais 2020-aisiais metais.
2019-12-27
Finalinė metų konferencija 
Štai ir nuaidėjo finalinės Aleksoto bendruomenės centro vykdomo projekto konferencijos akordai. Ačiū LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijai, rėmusiai mūsų projektą.
2019-12-27
Kalėdinė šventė 
Aleksoto bendruomenės centras, vykdydamas LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą, kaip ir kasmet, surengė Aleksoto vaikams iš socialiai pažeidžiamų ir/ar daugiavaikių šeimų Kalėdų šventę. Po trumpo vaikučių koncerto į J.Dobkevičiaus progimnazijos salę atvyko Kalėdų senelis, kuris įtraukė visus vaikus į žaidimus, įteikė dovanėles ir pakvietė visus pasivaišinti didžiuliu tortu. O jau torto skanumėlis!
2019-12-25
Pas senelius 
Aleksoto bendruomenės centro moterų klubo narės kartu su Aleksoto seniūne aplankė "Akacijų užuovėjos" senelių namų gyventojus ir palinkėjo jiems gražių šv.Kalėdų ir Laimingų Naujųjų metų
2019-12-06
Aleksoto Kalėdų eglutės įžiebimas 
Gruodžio šeštąją vakarop į aikštelę prie Aleksoto seniūnijos rinkosi vaikučiai, jų tėveliai ir seneliai. Visi su nekantrumu laukėme pasirodant Kalėdų senelio su palyda. Kaip nustebome, kai Kalėdų senelis atvyko keturračiu, lydimas būrelio elfų. Kiek buvo džiaugsmo vaikų akyse, kai senelis įžiebė Kalėdų eglutę, dalino vaikams dovanėles.
2019-11-29
Pirmos pagalbos kursai Aleksote 
Šaunioji VšĮ Pirmosios medicinos pagalbos mokymo centro "IRTA" komanda šį penktadienį mokė aleksotiškius, kaip padėti nelaimės ištiktiems. Išmokome, kaip gaivinti suaugusį ar kūdikį,kaip suteikti pirmąją medpagalbą užspringusiems, nudegus ar nušalus, kaulų lūžių atvejais, kaip naudotis defibriliatoriumi ir daug daug kitų svarbių dalykų, teikiant pirmąją pagalbą.
2019-11-29
Mažoji olimpiada 
Lapkričio 28 d. Prezidento Valdo Adamkaus vyko nuotaikinga Aleksoto bendruomenės centro inicijuota „Mažoji Aleksoto olimpiada“. Mažoji, nes renginio dalyviai - nuo priešmokyklinio ugdymo grupių mokinukų iki ketvirtokų, bet dalyvių skaičiumi tikrai ne "mažoji", kadangi į gimnazijos aktų salę sugužėjo gausus būrys komandų iš lopšelio - darželio „Boružėlė“, Aleksoto lopšelio - darželio, Kauno Tirkiliškių lopšelio - darželio, Kauno lopšelio - darželio „Dvarelis“, Kauno Tirkiliškių mokyklos darželio bei iš mūsų gimnazijos. Po sveikinamojo direktorės Ritos Mikalauskienės, Aleksoto seniūnės Liukrecijos Navickienės ir Aleksoto bendruomenės centro pirmininkės Stefutės Račkauskienės žodžio, komandos pasklido po atnaujintas gimnazijos erdves. Sporto salėje komandos varžėsi „Sveikatinimo ambasadoje“, galvas turėjo pasukti vykusiose „Protų kovose“, miklinti savo taiklumą galėjo rungtyje „Taiklioji rankelė. Smėlio terapija“, mitybos kabinete „Darnios virtuvės paslaptis“ gvildeno gamindami saldainius be cukraus, naujųjų technologijų išmanymą demonstravo matematinėse lenktynėse, 3D klasėje žmogaus kūno sandarą stebėjo per išmaniuosius akinukus, kūrybiškumą atskleidė kurdami paveikslus iš smėlio.
2019-11-22
Žiema artėja 
2019-11-20
Mokymai Aleksote 
Lapkričio 27 d. 15.30 Aleksoto seniūnijos salėje vyks LSU lektorės Kristinos Visagurskienės paskaita apie sveikatingumo iššūkius: "Kodėl japonai nesensta?", o lapkričio 29 d. 16 val. ten pat prasidės pirmosios pagalbos kursai. Tikrai verta apsilankyti!

12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple