Naujienos

2019-04-29
Pakalnutės žiedas VDU Botanikos sode 
Gegužės 3–5 d. Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sode šurmuliuos tradicinė – jau 21-oji – mugė „Pakalnutės žiedas“. Šių metų programa žada spalvingas ekskursijas po tulpyną, daigelių auginimo edukacijas vaikams ir suaugusiems, koncertus ir plačią sodinukų, tautodailės dirbinių ir ūkininkų atvežtų maisto produktų pasiūlą. Daugiau informacijos - skelbimų skyrelyje.
2019-04-19
Linksmų Šventų Velykų! 
Mielieji,

Linksmų Šv. Velykų Jums linki

Aleksoto bendruomenės centras
2019-04-18
Visi į talką! 
Maloniai kviečiame balandžio 26 d. 16 val. dalyvauti Marvelės upės slėnio talkoje. Tvarkysime Marvelės upės pakrantę, pageidautina turėti grandininius pjūklus nuvirtusiems medžiams tvarkyti, grėblius, kirvukus.

Talkoje žada dalyvauti Ringaudų seniūnijos kolektyvas ir bendruomenė, todėl kviečiame prisijungti visas Aleksoto bendruomenines organizacijas ir narius.

Po talkos visus kviečiame į bendrą pikniką.

Aleksoto seniūnijos informacija
2019-04-17
Pavasario šventė Aleksoto seniūnijoje 
Aleksoto seniūnijoje surengta šventė, kurios metu atidarytos net dvi parodos – Kauno gidų draugijos “Gidas” narės Angelės Genovaitės Pažereckienės siuvinėti paveikslai, Aleksoto bendruomenės centro moterų rankdarbių klubo narių netradiciniai margučiai ir Kauno lopšelio-darželio “Boružėlė” vaikų darbeliai. Į šių parodų atidarymą buvo pakviesta ir garbingą 100 metų jubiliejų švenčianti Magdelena Brunzienė. Lydima gausaus būrio artimųjų ir svečių, mūsų senjorė, kuriai būtent tą dieną, balandžio 12 d., ir suėjo 100 metų, garbingai įžengė į salę. Nuo Aleksoto seniūnijos įkūrimo 2003 metais, tai pirmasis atvejis, kuomet šimtametis atvyksta į seniūniją ir pagerbiamas ne namuose, o mūsų įstaigoje.
2019-04-08
Aleksoto pasakojimai 
Balandžio penktąją aleksotiškiai ir jų bičiuliai rinkosi į VDU Muzikos Akademijos salę, kurioje VDU studentų kūrybinė grupė "Declamationes" surengė šaunų Aleksoto pasakojimų pristatymą. Žiniomis apie Aleksoto praeitį ir dabartį su klausytojais dalinosi prof. Irena Buckley, istorikai Ovidijus Jurkša, Mindaugas Balkus, Doc.Rasa Račiūnaitė-Paužuolienė, Sigita Žemaitytė-Strazdė, studentų grupės nariai, J.Dobkevičiaus progimnazijos direktorė Lina Viršilienė.
2019-04-04
Susitikimas su policijos atstovais 
Aleksoto seniūnijos darbuotojai ir bendruomenės nariai susitiko su policijos atstovais, kurie apžvelgė policijos veiklą Aleksote 2018 m. Užsimezgė įdomi diskusija apie Aleksote esančias negeroves, ir kaip jas galima būtų išgyvendinti. Akivaizdu viena: tik kartu galima išspręsti daugelį problemų.
2019-04-04
Jono Lukšės dovana 
Dėkojame mūsų mielam bičiuliui Jonui Lukšei už dovanotą Aleksoto gamtos ir kultūros vertybių žemėlapį. Šį žemėlapį Aleksoto seniūnija pakabino seniūnijos fojė.
2019-04-04
Aleksoto istorijos 
Kviečiame dalyvauti, turėtų būti įdomu!

16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple