Naujienos

2020-08-22
Aleksoto komanda renginyje "Švęskime upę" 
Saulėtą rugpjūčio šeštadienį "Kaunas 2022" paskatinti suformavome Aleksoto "upeivių" komandą ir leidomės į žygį Nerimi - dalyvavome KEKS'o organizuotame renginyje "Švęskime upę". Plaukėme plaustu nuo Lapių gyvenvietės iki Kauno pilies. Plaustas yrėsi lėtai, todėl turėjome daug laiko žavėtis Neries krantais. Kokia graži mūsų šalis!
2020-08-16
Svirbės koncertas Pažėruose 
Jau kelinti metai, kai Aleksoto bendruomenės centro liaudiškos muzikos ansamblis "Svirbė" yra kviečiamas per Žolines koncertuoti Pažėruose. Šauni Pažėrų publika, svetingas klebonas, jauki aplinka - na kaipgi atsisakysi. Šauniai koncertavom!
2020-08-05
Prašymas 
Gerbiami aleksotiškiai ir vilijampoliečiai,
Buvusi Aleksoto seniūnė nepartinė Liukrecija Navickienė, Aleksoto bendruomenės centro paskatinta, LR Seimo rinkimuose išsikėlė savo kandidatūrą Aleksoto-Vilijampolės rinkimų apygardoje. Norint, kad ji būtų patvirtinta kandidate, reikia surinkti 1000 Aleksoto-Vilijampolės rinkiminėje apygardos teritorijoje deklaruotų gyventojų, kurie balsuoja Aleksoto J.Dobkevičiaus, Veiverių, Kazliškių, Tirkiliškių ir Vilijampolės Demokratų, Linkuvos, Sąjungos, Dobilo, Seredžiaus, Veršvų, Žagarės, Kaniūkų ir Romainių rinkiminėse apylinkėse, parašų. Jei dar nepasirašėte rinkėjo parašų rinkimo lapuose, tai galite atlikti elektroniniu būdu. Kaip prisijungti, pateikiame čia:
Google surenkate„Rinkėjo puslapis“ –►„PRISIJUNGTI“ –► „PRISIJUNGTI PER VIISP“---► Atsidarius „Elektroniniai valdžios vartai“ pasirenkate„GYVENTOJAS“ –► pasirenkate savo banką ir prie jo prisijungiate –► susirandate skirtuką „Elektroniniai valdžios vartai“ –► „PRISIJUNGTI“ –► patvirtinate savo asmeninius duomenis „PATVIRTINTI“ –► skirtukas „RINKIMAI“ –► „SEIMO RINKIMAI“ –► „2020-10-21 SEIMO RINKIMAI“ –►atsidariusiame sąraše susirandate Liukrecija Navickienė ir spaudžiate„PASIRAŠYTI“
Nemokama politinė reklama
2020-07-23
Miuziklas ALEKSOTA 
Vasaros įkarštyje "Kaunas 2022" komanda pasiūlė Aleksoto bendruomenės centrui dalyvauti, kuriant ir atliekant kiemo spektaklį. Mes sutikome, ir aktorė Edita Niciūtė energingai ėmėsi režisuoti spektaklį. Sutarėme, kad tinkamiausia kiemo erdvė Aleksote - Antakalnio 19 ir 21 namų kiemas, o spektaklis - miuziklas apie deivę Aleksotą. Kaip tarėm, taip ir padarėm: miuziklo premjera įvyko liepos 23 d., o pagrindiniai "artistai" - Aleksoto bendruomenės centro nariai ir kiemo gyventojai Audringi aplodismentai, aktyvus gyventojų įsitraukimas į miuziklo eigą rodė, kad spektaklis pasisekė.
2020-07-22
Kviečiame į miuziklą! 
Gal norite pabūti miuziklo dalyviais?
2020-07-20
Aleksoto dviračių žygis 
19-asis Aleksoto dviračių žygis, skirtas S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio per Atlantą paminėjimui

Kasmet Aleksoto bendruomenės centras kartu su Aleksoto seniūnija, prisimindamas legendinį mūsų lakūnų Stepono Dariaus ir Stasio Girėno skrydį per Atlantą, organizuoja dviračių žygius. Štai ir šiemet surengėme žygį Aleksotas - Vilijampolė - Lampėdžiai.
2020-07-08
Kviečiame į Aleksoto dviračių žygį 
2020 m. liepos mėn. 19 d., sekmadienį, vyks
19-tas dviračių žygis, skirtas S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio per Atlantą paminėjimui

PROGRAMA
Starto vieta: Aleksoto seniūnija, /Veiverių g. 132, Kaunas/
08:30 val. – žygio dalyvių registracija;
09:30 – instruktažas, gėlių padėjimas prie Aviatorių memorialo, Soldino miško pušelių lankymas;
10:00 - dviračių žygio startas;
Žygio pabaiga: Nemuno ir Nevėžio santaka, ir dviratininkų košė.
2020-07-08
Valstybės dienos minėjimas Jiesios piliakalnio papėdėje 
Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną Jiesios (Napoleono) kalno papėdėje gausus, daugiau kaip 1000 balsų būrys visa širdimi giedojo Tautišką giesmę. Didžiausia padėka Kauno kultūros centrui, Aleksoto bendruomenės centrui ir Lietuvos Šaulių sąjungos Vytauto Didžiojo 2 rinktinės Aleksoto 212 kuopai už įsimintinas šventinio vakaro akimirkas, Zenonui Šalnai - už puikų renginio vedimą. Valstybės dienai šauliai skyrė tris dedikacines salves, buvo išskleista 250 m. ilgio Lietuvos vėliava. Šauniai šventėme!
2020-07-01
Prof. Valdo Rakučio paskaita 
Birželio 30 d. 18 val. būrys Kauno tvirtovės entuziastų susirinko į II fortą išklausyti V.Rakučio, Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos instituto profesoriaus paskaitos. Paskaitoje buvo pristatytos priežastys, atvedusios prie lietuvių - lenkų konflikto ir aptarti karo veiksmai, vykę 1920 metų spalio - lapkričio mėnesiais Rytų Lietuvoje. Ačiū profesoriui, puikiai nušvietusiam tuometinę Lietuvos situaciją.
2020-07-01
Lietuvos aviacijos muziejus kviečia 
Liepos 2 d. nuo 17 val. Lietuvos aviacijos muziejuje.

7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple