Naujienos

2021-04-17
Kreipimasis dėl 1,2 proc. GPM skyrimo 
Mieli aleksotiškiai ir jų draugai, kuriems patinka Aleksoto bendruomenės centro veikla ir siekiai, kad Aleksote būtų įdomiau, linksmiau, sveikiau gyventi. Kasmet mūsų centras aleksotiškiams ir jų svečiams organizuoja per 50 įvairių nemokamų renginių, tarp jų – Užgavėnės, Joninės, Dviračių žygis, Aleksoto šventė... Suprantama, Aleksoto bendruomenės centrui tai kainuoja, ir nemažai, todėl ieškome sponsorių, rašome projektus, prašome paramos. Mielieji, Jūs galite paskirti mums 1,2 proc. savo jau sumokėto pajamų mokesčio, Jums tai nieko nekainuoja ir nekainuos. Tereikia užpildyti prašymą – formą FR0512 ir iki 2021 m. gegužės 3 d. pateikti elektroniniu būdu Valstybinei mokesčių inspekcijai.
2021-04-17
VDU Botanikos sode paminėtos 11-osios aviakatastrofos prie Smolensko metinės 
Aleksoto bendruomenės centro nariai kartu su VDU Botanikos sodo darbuotojais paminėjo Lenkijos Respublikos Prezidento Lecho Kaczynskio, jo žmonos ir visos 97 žmonių delegacijos žuvimo aviakatastrofoje metines.

Prieš 11 metų įvykusi tragedija, kuomet į Katynę paminėti Lenkijos karininkų žudynių 70-ųjų metinių Lenkijos delegaciją skraidinęs lėktuvas sudužo, sukrėtė visą pasaulį. Mūsų kaimyninę šalį ištikusi nelaimė nepaliko abejingų ir mūsų bendruomenėje. Atjautos ir pagarbos ženklan Lenkijos Prezidento ir jo žmonos laidotuvių dieną - 2010 metų balandžio 17-ąją – pasodinome ąžuoliuką VDU Botanikos sode.
2021-04-02
Kviečiame  
Mieli aleksotiškiai,
Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai kovo pabaigoje paskelbus konkursą bendruomenių projektams, Aleksoto bendruomenės centras pradėjo kurti savo projektą ir kviečia neabejingus Aleksotui, iniciatyvius gyventojus teikti savo idėjas iki balandžio 15 d. e paštu aleksotobendruomene@gmail.com
2021-02-15
Bendradarbiavimo sutartis 
Vasario 16-osios išvakarėse Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkė Steputė Račkauskienė pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Divizijos generolo Stasio Raštikio Lietuvos kariuomenės mokykla. Linkime vaisingo bendradarbiavimo!
2020-12-12
Aleksoto kalėdų eglučių parkas 
Šiais metais Aleksoto bendruomenės centras nutarė vietoj didelės eglės papuošti mažas eglutes, pakviečiant į talką Aleksoto mokyklų ir ikimokyklinių įstaigų vaikučius, Tačiau COVID-19 sumaišė visus mūsų planus, ir eglutes teko puošti vien tik Aleksoto bendruomenės centro savanorių jėgomis, prisilaikant karantino sąlygų.
2020-12-10
Artėja Kalėdos 
Jau eilę metų Aleksoto bendruomenės centras organizuoja Kalėdų eglutės šventę Aleksoto mažas pajamas turinčių šeimų vaikams. Šiais metais sukviesti vaikučius į Lėlių teatrą ar mokyklą nebuvo galimybių, todėl teko apsiriboti tik išvežiojant dovanėles į Aleksoto mokyklas ir darželius. Taigi, Aleksoto bendruomenės centro kiškienė su nykštukais šiandien lankėsi Aleksoto mokyklose ir darželiuose, dalindami kalėdines dovanėles, kurias įstaigų administracija perduos vaikučiams. Daugiau nuotraukų - foto galerijoje.
2020-11-28
Marvelės upės slėnyje įrengtas sveikatingumo takelis 
Šį šeštadienį Aleksoto bendruomenės centro nariai, vykdydami SADM finansuojamą projektą "Aleksoto bendruomenės centro veiklos plėtra' Marvelės upės slėnyje įrengė ir pirmieji išbandė sveikatingumo takelį. Ačiū Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkei Steputei Račkauskienei, nariams Liukrecijai Navickienei, Jūratei Maurušatienei, Janinai Stasiukynienei, Birutei Stanionienei, Rimui Kiziui, Alfonsui Borodinskui, Pranui Barzdžiui, Romui Jonaičiui, idėjos autoriui Ramūnui Navickui, Vytautui Valentai, Vytautui ir Nijolei Jankauskams. Tegul džiugina slėnio lankytojus dar vienas įdomus turizmo ir sveikatingumo objektas. Būkite sveiki!

6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple