Naujienos

2018-05-13
Kviečiame Aleksoto senjorus 
Nuo gegužės 14 d. iki liepos 31 d. kviečiame į užsiėmimus Aleksoto seniūnijoje (Veiverių g. 132). Vyksiančios veiklos nemokamos, skirtos vyresniems nei 55 m. amžiaus gyventojams. Norinčius dalyvauti, kviečiame registruotis tel. nr. 8 37 39 14 18. Aleksoto seniūnija

2018-04-26
Seminaras apie Sosnovskio barščių naikinimą 
Vienas iš pavojingiausių invazinių augalų Lietuvoje yra Sosnovskio barštis (Heracleum sosnowskyi), išplitęs ir Kauno miesto želdiniuose. VDU Botanikos sodas Kaune turi nemažą praktinį invazinio augalo Sosnovskio barščio naikinimo ir visuomenės informavimo apie tai įdirbį, todėl ne atsitiktinai būtent čia vyko Aplinkos ministerijos ir VDU Botanikos sodo organizuotas praktinis seminaras Sosnovskio barščio naikinimo tema.
2018-04-21
Talka Aleksote 
Balandžio 21 d. 10 val. aleksotiškiai rinkosi į talką Naugardiškių parke, kuriame grėbė lapus ir rinko šakas, bei į Narsiečiuose esančią Liepų alėją, kurioje buvo renkamos šiukšlės, lapai, genimos šakos. Talkoje dalyvavo per 100 aleksotiškių - nuo vaikų iki senelių, talkininkavo ir mūsų LR Seimo narys Mindaugas Puidokas. Po talkos talkininkus pavaišino seniūnija, Naugardiškių bendruomenė ir "Gardi pica", o UAB “Kauno švara” pristatė edukacinę programą. Gražiai ir naudingai praleidome laiką!

2018-04-20
Kviečiame pažymėti dviračius 
Kviečiame atvykti į dviračių žymėjimo akciją balandžio 24 d.
17.00-19.00 val. Dviračių žymėjimas vyks Aleksote, Veiverių g. 148 B, UAB "Senukai" prekybos centro aikštelėje.
2018-04-16
Aleksoto seniūnijai - 15! 
Vakar, pasigėrėję puikiu G.Rinkevičiaus vadovaujamo Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro bei boso K.Smorygino koncertu, paminėjome Aleksoto seniūnijos įkūrimo 15-metį. Neįsivaizduojame sėkmingos Aleksoto bendruomenės centro veiklos be nuoširdaus bendradarbiavimo su Aleksoto seniūnija.
2018-04-12
Aleksoto senjorai ruošiasi ES remiamam projektui 55+ 
Aleksoto seniūnijoje lankėsi Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistės Jūratė ir Lina, kurios domėjosi Aleksoto senjorų sveikatinimo programomis. Šios programos apima gydomosios gimnastikos, šiaurietiško ėjimo treniruotes, užsiėmimus baseine. Siekiant išplėsti senjorų sveikatinimo veiklas, visuomenės sveikatos biuro atstovės papildomai pasiūlė psichologinės pagalbos mokymus, sveiko maisto gamybos užsiėmimus, skiriant profesionalius dėstytojus ar trenerius. Sutarėme kartu su visuomenės sveikatos biuru nuo birželio mėnesio pasiūlyti daugiau ir įvairesnių sveikatinimo programų Aleksoto senjorams bei intensyviau skleisti informaciją apie šias veiklas.
2018-04-09
Sveikatos apsaugos ministro vizitas Aleksote 
Šio pirmadienio pavakare aleksotiškiai rinkosi į Aleksoto seniūnijos salę. Priežastis labai rimta: Į Aleksotą susitikti su bendruomene atvyko LR sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga. Aleksotiškiai ministrą apipylė klausimais apie eiles poliklinikose, apie medikų atlyginimus, apie sveikatos priežiūrą švietimo įstaigose, ir daug daug kitų. Susitikime dalyvavusių nuomone, ministras šauniai ir aiškiai atsakė į daugelį klausimų. Daugiau tokių susitikimų!
2018-04-09
Romansų vakaras Ilgakiemy 
"Svirbės" ansamblis tampa vis populiaresnis: kvietimai plaukia iš įvairių Lietuvos kampelių. Štai ir šį šeštadienį ansamblis keliavo į Ilgakiemį, kuriame vyko Romansų vakaras. "Svirbės" prieškario romansų programa labai patiko vakaro dalyviams, susilaukė audringų aplodismentų.
2018-04-08
Atvelykis Aleksote 
Šį sekmadienį Aleksoto Šv.Kazimiero bažnyčios šventorius skambėjo nuo laimingų vaikučių juoko: Aleksoto bendruomenės centras vaikams dovanojo gražią šventę. Vaikučiai galėjo ridenti margučius, buvo renkamas gražiausias margutis, vyko piešimo pamokėlė, dalis vaikučių pūtė įvairiaspalvius muilo burbulus, buvo apdovanoti margučių ridenimo nugalėtojai. Nei vienas šventėje dalyvavęs vaikas neliko be apdovanojimų. Daugiau nuotraukų - foto galerijoje.

28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple