Naujienos

2018-04-05
Susitikimas su LR Sveikatos apsaugos ministru A. Veryga 

Šių metų balandžio 9 d. 17 val. Aleksoto seniūnijos salėje, Veiverių g. 132, vyks susitikimas su LR Seimo nariu, LR Sveikatos apsaugos ministru Aurelijumi Veryga. Kviečiame dalyvauti.

Aleksoto seniūnijos informacija
2018-04-05
Velykėlės 
Kviečiame visus - ypač vaikučius.
2018-03-20
Floristikos pamokos 
Kovo 19-ąją Aleksoto bendruomenės centro moterų klubo narės rinkosi į seniūnijos salę, kurioje floristė Vida Šaltienė mokė jas, kaip iš paprastų bei prieinamų priemonių sukurti žavingas puokštes. Džiugu, kad moterų žingeidumas, noras išmokti įvairių floristikos technikų suburia jas į darbščiųjų rankų būrį, o jų nauji darbeliai puošia ne tik seniūniją.
2018-03-19
Atranka į Dainų šventę 
Šį sekmadienį Tautos namuose vyko folklorinių ansamblių atrankos į Dainų šventę etapas, kuriame kartu su kitais Kauno kolektyvais dalyvavo ir Aleksoto "Svirbės" ansamblis.
2018-03-12
Aleksotiškiai švenčia kovo 11-ąją 
Aleksoto bendruomenės aktyvas kaip niekad linksmai ir turiningai šventė kovo 11-ąją. Sekmadienį ryte, pasipuošę trispalviais šalikais, rinkomės Vytauto Didžiojo Karo muziejaus kiemelyje, kartu su visais gausiai susirinkusiais giedojome Tautišką giesmę, padėjome gėlių prie Nežinomo kareivio ir Laisvės paminklų, kaip visada, "įsiamžinome" bendroje foto nuotraukoje. Daugiau nuotraukų - foto galerijoje.
2018-03-10
Tautiška giesmė nuo Aleksoto kalno 
2018 m. kovo 9 d. 12 val. Aleksoto apžvalgos aikštelėje vyko jau tradicine tapusi akcija pasveikinimas Kaunui – „Tautiška giesmė nuo Aleksoto kalno“, kurioje dalyvavo gausus būrys Aleksoto darželių bei mokyklų vaikų, Aleksoto bendruomenės centro nariai, Aleksoto kuopos šauliai, LR Seimo narys Mindaugas Puidokas, miesto tarybos nariai E.Gudišauskienė, O.Balžekienė, G.Budnikas. Akcijos metu buvo pasveikinta Aleksoto bei miesto bendruomenė su Kovo 11—tąja ir sugiedota „Tautiška giesmė“. Daugiau nuotraukų - foto galerijoje.
2018-03-09
Istorija primena... 
Pasitinkant svarbią Lietuvai šventę – Nepriklausomybės atkūrimo dieną – Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijoje mokiniai, mokytojai ir gimnazijos svečiai kovo 8 dieną turėjo neįprastą galimybę nukeliauti keletą šimtmečių į praeitį. Lietuva, siekdama valstybingumo, įveikė daugybę išbandymų. Vienas iš sudėtingiausių momentų buvo Liublino unijos sutartis. Gimnazistai įtaigiu vaidinimu papasakojo, koks dramatiškas ir lemtingas šis žingsnis buvo mūsų šaliai, kokį ilgą kelią teko nukeliauti iki nepriklausomybės.
2018-03-09
Metų kaunietės rinkimai 
Sveikiname aleksotiškes - Liną Viršilienę ir Ireną Serapinienę - "Metų kaunietės" renginio finalininkes!
2018-03-06
Kviečiame švęsti Kovo 11-ąją! 
Mieli aleksotiškiai, gražiai atšvęskime kovo 11-ąją!
Kovo 11 d. 11.30 renkamės prie Aleksoto vėliavos Karo istorijos muziejaus sodelyje, dalyvaujame miesto šventiniame renginyje, o po jo grįžtame į Aleksoto seniūnijos salę, kurioje nuo 14 val. prasidės iškilmingas kovo 11-osios minėjimas, kuriame dalyvaus ir mūsų mylimas kompozitorius Giedrius Kuprevičius.
2018-02-21
Nepriklausomybės mylia atkurtos Lietuvos Valstybės 100-mečiui 
Visa Lietuva gyvena artėjančio jubiliejaus nuotaikomis – mūsų nepriklausomai valstybei 100! Prezidento Valdo Adamkaus gimnazija šios šventės proga pasipuošė įspūdingo dydžio Trispalvėmis. Gimnazijoje gausu ir kitų prasmingų artėjančios šventės akcentų: atidaryta 2-10 klasių piešinių paroda „Piešiu Lietuvai“, pasakojančių apie nepriklausomos šalies žingsnius, knygų paroda Informaciniame centre, svarbius valstybės įvykius primena istorijos mokytojų sukurti stendai, skirti Vasario 16-osios akto signatarams pagerbti, savo darbeliais šventinę nuotaiką kabinetuose kūrė kiekvienas mokinys ir mokytojai.

29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple