Pradėjo veikti Aleksoto vietos veiklos grupės tinklapis

Aleksotiškius informuojame, kad jau pradėjo veikti Aleksoto vietos veiklos grupės interneto svetainė, kurios adresas - www.aleksotovvg.lt. Aleksoto vietos veiklos grupė įkurta, siekiant realizuoti ES remiamą bendruomenių inicijuotos vietos plėtros programą Aleksote. Grupės misija - partnerystėje su vietos valdžios, verslo ir kitais socialiniais partneriais, plėtojant vietos, regioninius ir tarptautinius bendradarbiavimo ryšius, telkti pastangas bei aktyvinti ir skatinti Aleksoto seniūnijos gyventojus ir bendruomenes, ieškant tinkamiausių sprendimų Aleksoto vietovės socialinei integracijai, ekonominei ir kultūrinei plėtrai.

Kauno miesto Aleksoto vietos veiklos grupės nariai:

  • Kauno miesto savivaldybė
  • Aleksoto bendruomenės centras
  • Asociacija „Didžiojo Aleksoto draugija“
  • Kauno miesto Aleksoto seniūnijos Naugardiškių bendruomenė
  • Asociacija „Jiesios bendruomenė“
  • Asociacija „Marvelės bendruomenės centras“
  • Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai
  • Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija
  • Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija

Aleksoto VVG valdyba

Eil. nr.Vardas PavardėDelegavusi organizacijaPareigos valdyboje
1 Ona Balžėkienė Kauno miesto savivaldybės tarybos narė Ryšiai su vietos savivalda. Viešieji ryšiai.
2 Mantas Jurgutis Kauno miesto savivaldybės tarybos narys Ryšiai su vietos savivalda. Tikslinės teritorijos infrastruktūra ir jos vystymas
3 Rasa Šnapštienė Kauno miesto savivaldybės tarybos narė Ryšiai su vietos savivalda. Tikslinės teritorijos socialinių reikalų ir kultūros projektų plėtra.
4 Benjaminas Žemaitis Kauno pramonės, prekybos ir amatų rūmų atstovas Ryšiai su verslo sektoriumi
5 Gintautas Ruminas Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos atstovas VVG finansinės veiklos stebėsena ir kontrolė
6 Evaldas Sauliūnas Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos atstovas, „Kauno stiklas“ gen. direktorius Ryšiai su verslo sektoriumi. Verslo inicijuotų projektų įgyvendinimas
7 Arūnas Samochinas Asociacijos „Didžiojo Aleksoto draugija“ pirmininkas, VVG pirmininkas VVG pirmininkas atsakingas už VVG darbo organizavimą, susirinkimų vedimą, veiklos viešinimą, atstovavimą. Bendruomenių iniciatyvos ir projektų įgyvendinimas.
8 Neringa Šeštokienė Kauno miesto Aleksoto seniūnijos Naugardiškių bendruomenės atstovė VVG valdybos pirmininkė, atsakinga už VVG darbo skaidrumo, viešumo, atskaitomybės užtikrinimą, priežiūrą ir VVG valdybos darbo organizavimą.
9 Rita Jonaitienė Aleksoto bendruomenės centro atstovė Ryšiai su bendruomenėmis. Bendruomenių iniciatyvos ir projektų įgyvendinimas.

 

Aleksoto VVG informacija

2017-02-08

Visos naujienos

© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple