Mažoji Aleksoto olimpiada

„Mažoji Aleksoto olimpiada“ kasmet suburia Aleksoto ikimokyklinių įstaigų vaikus ir jų ugdytojus. Šiemet, laikantis visų saugumo reikalavimų, renginys vyko gruodžio 9 dieną Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijoje.

Pasidalinę į komandas, mažieji draugiškai varžėsi protų kovose, išbandė savo jėgas nuotaikingose ir netikėtose estafetėse, pasitelkdami išmaniąsias technologijas dalyvavo lenktynėse, olimpinėje 3D trasoje ir atskleidė darnios virtuvės paslaptis. Mažiesiems dalyviams patiko rungčių įvairovė, galimybė pasimankštinti su reakcijos kamuoliukais, lankais, greičio mašinėlėmis. O kur dar saldžios ir sveikos dovanėlės…  Visi dalyviai mėgavosi bendravimo, bendradarbiavimo džiaugsmu, o mokytojai bei organizatoriai –  ir pavykusiu renginiu, kuriuo siekiama stiprinti mokinių bendravimo įgūdžius, kritinio mąstymo, kūrybiškumo kompetencijas,  skatinti sveikatingumą, tvarumą, į ugdymo procesą įtraukti išmaniąsias technologijas.

Išbandyti savo kūno ir proto galias, draugiškai varžytis su bendraamžiais, džiaugtis ir didžiuotis savo bei draugų pasiekimais ir mėgautis gyvu bendravimu – tokia buvo šiemet „Mažosios Aleksoto olimpiados“ esmė.

Renginys yra SADM finansuojamo projekto "Aleksoto bendruomenės centras - Aleksoto bendruomenei" sudėtinė dalis.



2021-12-14

Visos naujienos

© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple